water management
water management
water management
water management
water management
water management
water management

Το νερό είναι το πολυτιμότερο συστατικό για οποιαδήποτε καλλιέργεια. Η αυστηρή διαχείριση της ποιότητας και της ποσότητας εγγυάται ελεγχόμενη και αποτελεσματική παραγωγή.

Η ανάγκη για συστήματα άρδευσης μέσω δεξαμενών νερού είναι εντονότερη στην εποχή μας, λόγω του φαινομένου της ξηρασίας που ολοένα και περισσότερο απειλεί τον πλανήτη. Μια δεξαμενή επιτρέπει την αποθήκευση του νερού για διάφορες εφαρμογές, όπως πόσιμη κατανάλωση, άρδευση για γεωργικούς σκοπούς, καταστολή πυρκαγιάς, κτηνοτροφική κατανάλωση, χημική εκμετάλλευση, προετοιμασία τροφίμων καθώς επίσης και πολλές άλλες πιθανές λύσεις.

Στον αγροτικό τομέα, το πρόβλημα του νερού είναι εμφανές σε πολλές αγροτικές περιοχές της Ελλάδας αλλά και σε άλλες χώρες. Η επαρκής ύδρευση του θερμοκηπίου είναι πρωτογενής παράγοντας για να ξεκινήσει ένας παραγωγός την καλλιέργεια του όποια και να είναι αυτή.

Με τα χρόνια η εταιρεία έχει αναπτύξει και κατασκευάζει ένα σύγχρονο σύστημα μεταλλικής δεξαμενής ειδικό για κάθε είδους θερμοκηπιακή μονάδα και όχι μόνο, με μια ευρεία γκάμα από 25m³ έως και 600m³. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για ειδικές κατασκευές κατόπιν παραγγελίας.

Χαρακτηριστικά:

  • Γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα πάχους 2,5mm
  • 5 σειρές ζωνάρια εξωτερικής συγκράτησης από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα πάχους 3,0mm.
  • Εσωτερική μεμβράνη σκληρού πλαστικού PVC Ολλανδικής κατασκευής.
  • Επιλογή σκέπαστρου σκληρού πλαστικού PVC Ολλανδικής κατασκευής.
  • Στιβαρή κατασκευή 25kg/m².
ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΝΕΡΟΥ
Date

21 Απριλίου, 2021

Category

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΝΕΡΟΥ