Cooling
Cooling
Cooling
Cooling
Cooling

Ψυκτικά πάνελ:
Το σύστημα ψύξης με ψυκτικά πάνελ και ανεμιστήρες θεωρείτε ως ένα από τα οικονομικότερα και αποδοτικότερα συστήματα ψύξης για την ανάπτυξη φυτών και αναπαραγωγή πουλερικών. Σε γενικές γραμμές, ένας περιβάλλον χώρος με θερμοκρασία από 25-30°C και υγρασία από 50-75% είναι το ιδανικό κλίμα για την βέλτιστη ανάπτυξη των φυτών και αναπαραγωγή πουλερικών. Δοκιμασμένες μελέτες αποδεικνύουν ότι ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού, όπου αναπτύσσονται οι μεγαλύτερες εξωτερικές θερμοκρασίες, το σύστημα ψύξης με ψυκτικά πάνελ και ανεμιστήρες, μπορεί να ρυθμίσει την θερμοκρασία σε μία μονάδα σταθερά στους 30°C.

Το σύστημα αποτελείτε από την μονάδα ψυκτικών πάνελ, τους ανεμιστήρες, την ανακύκλωση του νερού και την μονάδα ελέγχου. Εν συντομία, ο αέρας εισέρχεται στην επιφάνεια του υγροποιημένου πάνελ, καθώς η υγρασία που βρίσκεται συσσωρευμένη μέσα στις κυψέλες του πάνελ εξατμίζεται από την θέρμη του εισερχόμενου αέρα. Ως αποτέλεσμα, ψυχρός αέρας εισέρχεται στον χώρο, “αναγκάζοντας” τον θερμό αέρα προς αποφυγή από τους ανεμιστήρες.

Κυκλοφορητές αέρα:
Όπως και το όνομα αναφέρει, οι κυκλοφορητές διατηρούν την κυκλοφορία του αέρα εντός του χώρου, με σκοπό την αδιάκοπη ανακύκλωση και ανάμειξη του, την εξισορρόπηση της θερμοκρασίας, της υγρασίας και του διοξειδίου του άνθρακα. Επίσης, λόγω του “φρέσκου” και συνεχώς ανανεωμένου αέρα, οι κυκλοφορητές προστατεύουν την καλλιέργεια από διάφορα έντομα, και δημιουργούν ένα αποδοτικό περιβάλλον ανάπτυξης όλων των φυτών και οπωροκηπευτικών.

Υδρονέφωση:
Η ομίχλη υψηλής πίεσης εκπέμπει λεπτά σταγονίδια νερού που εξατμίζονται όταν έρχονται σε επαφή με τον ζεστό αέρα, ψύχοντας έτσι τον αέρα.
Η ομίχλη χαμηλής πίεσης λειτουργεί σύμφωνα με την ίδια αρχή, αλλά με μεγαλύτερα και λιγότερα σταγονίδια. Κατά συνέπεια, η υγρασία είναι υψηλότερη. Χρησιμοποιείται κυρίως για ανθεκτικά φυτά που μπορούν να αντέξουν σε υγρασία στα φύλλα ή τα φρούτα τους.

ΨΥΞΗ
Date

22 Απριλίου, 2021

Category

ΚΛΙΜΑ