ΑΜΑΞΙΔΙΑ

Οχήματα ψεκασμού εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ

Αναβατόρια θερμοκηπίων.

ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Για το θερμοκήπιο.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ

CARRETILLAS ΑΜΑΤΕ
Η εταιρία μας, είναι περήφανη που αντιπροσωπεύει την Carretillas Amate, μια αναγνωρισμένη εταιρία που ειδικεύεται στην κατασκευή μηχανημάτων για θερμοκήπια. Από το 2021, είμαστε επίσημοι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της Carretillas Amate στην ελληνική αγορά.
ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Η Carretillas Amate έχει αποκτήσει φήμη για την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της, καθώς και για τη συνεχή καινοτομία στον σχεδιασμό και την τεχνολογία. Με μια ευρεία γκάμα μηχανημάτων που καλύπτουν τις ανάγκες των αγροτικών εκμεταλλεύσεων και των θερμοκηπίων, η Carretillas Amate είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία στον κλάδο της γεωργίας.
cer-1     cer-3     cer-2
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Με την εμπιστοσύνη που έχουμε στην ποιότητα των προϊόντων της Carretillas Amate και με την τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας, είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας θα οδηγήσει σε επιτυχημένες και αμοιβαία επωφελείς σχέσεις. Είμαστε διαθέσιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη και αίτημα των πελατών μας, προσφέροντας πάντοτε τις καλύτερες λύσεις και υπηρεσίες.

Eπικοινωνήσετε μαζί μας

για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Carretillas Amate και τα προνόμια της συνεργασίας μας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να σας υποστηρίξουμε σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας στον χώρο της γεωργίας και των θερμοκηπίων.