Οδηγούμαστε από το πάθος μας.

Κατασκευάζουμε με οδηγούς την ποιότητα και την καινοτομία.

0+
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
0
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
0%
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
0+
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ 
0+
ΚΟΥΠΕΣ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Περιγραφή

1970
Όμιλος Σαρικλάκης
Ο Οικογενειακός Όμιλος, δραστηριοποιήθηκε από το έτος 1970, αρχική παρουσία στην Αγροτική Οικονομία και στον Τουρισμό, με την λειτουργεία ενός από τα πρώτα οικογενειακά καταλύματα φιλοξενίας εισερχόμενου τουρισμού, πρωτοποριακή δραστηριότητα για την δεκαετία του 1970 -1980.
Στη συνέχεια οργάνωσε και τυποποίησε την βιομηχανική παραγωγή προκατασκευασμένων στοιχείων θερμοκηπίων και ολοκληρωμένων θερμοκηπίακών μονάδων.

Εκσυγχρονίζοντας και βελτιώνοντας τις υπό κάλυψη αγροτικές καλλιέργειες πρώιμων κηπευτικών και ανθέων, επέκτεινε την δραστηριότητα του και κατασκεύασε μονάδες θερμοκηπίων σε όλο τον Ελλαδικό χώρο.

 • Περισσότερα …

  Συγχρόνως με την βελτίωση και εξέλιξη των θερμοκηπίων και του εξοπλισμού τους, πρωτοπόρησε στην κατασκευή, εισαγωγή και διάθεση πρωτοπόρων υλικών, λιπασμάτων, συστημάτων άρδευσης καλλιεργειών, νέων μεθόδων ανάπτυξης σποριόφυτων, συνεργαζόμενοι κυρίως με Ολλανδικές εταιρείες και εταιρείες βορείου Ευρώπης .

  Η ταχεία ανάπτυξη και επέκταση των θερμοκηπίων και η ζήτηση των κηπευτικών της Κρήτης από τις Ευρωπαϊκές αγορές, με κέντρο την Γερμανία, αναπτύσσει τον εξαγωγικό τομέα των κηπευτικών του Ομίλου. Κατασκευάζεται και εξοπλίζεται ένα υπερσύγχρονο πρωτοπόρο εργοστάσιο διαλογής και συσκευασίας, με αποκλειστικό προσανατολισμό τις εξαγωγές των Ελληνικών Κηπευτικών, των Φρέσκων φρούτων και λαχανικών στις Ευρωπαϊκές αγορές. Βραβεύσεις και εξαγωγικές επιτυχίες ακολούθησαν τον Όμιλο.

  Η έντονη ετήσια επέκταση των θερμοκηπιακών καλλιεργειών, η αύξηση της παραγωγής και η αυξημένη ζήτηση από τις αγορές του εξωτερικού, οδηγεί πολλούς επιχειρηματίες στην ίδρυση εξαγωγικών εταιρειών. Ο Όμιλος μας συνεργαζόμενος κυρίως με Ολλανδική Εταιρεία, και άλλων χωρών, προμηθεύει μηχανήματα, μηχανολογικό εξοπλισμό και εγκαθιστά σειρά συσκευαστηρίων τόσο στην Κρήτη, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Ακολουθεί ραγδαία ανάπτυξη σε όλους τούς τομείς εργασιών κατασκευών και εμπορίας μηχανημάτων και αγροτικού εξοπλισμού.

  Συγχρόνως αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς ο Εισερχόμενος Τουρισμός και η ζήτηση ξενοδοχειακών υπηρεσιών διακοπών. Ο Όμιλος μας προχωρεί στην δημιουργία των SUN IN HOTELS. Οπαδοί και λάτρεις της παράδοσης και της Κρήτης, επιλέγομε ονομασίες των ξενοδοχείων μας από την αρχαιότατή Ιστορία της Κρήτης, την Μινωική εποχή. Οικοδομούμε ένα υπερσύγχρονο ξενοδοχείο το MINOAN PRINCE HOTEL & BUNGALOWS και στην συνέχεια δημιουργούμε το ποιοτικό θέρετρο Tylissos Beach Resort Hotel, με παμπολες διακρίσεις και βραβεία όλα τα χρόνια λειτουργείας του.

  Ο ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΡΙΚΛΑΚΗΣ ανέπτυξε επίσης πρωτοπόρα δραστηριότητα στη παραγωγή, αντιπροσώπευση, εισαγωγή και εμπορία μηχανημάτων, εργαλείων και μηχανολογικού εξοπλισμού, τεχνικό & αρχιτεκτονικό γραφείο, μελέτες και έργα πολιτικού μηχανικού, ανάπτυξη λογισμικού ηλεκτρονικών υπολογιστών, με ανάλογες εγκαταστάσεις και πανελλαδικά δίκτυα πωλήσεων. Διοικείται σήμερα από την δεύτερη γενεά με διεθνή δραστηριότητα, με απόλυτα υγιείς μονάδες και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και σιγουριά, προσφέροντας με συνέπεια, ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα σύγχρονα που ενσωματώνουν την τεχνολογία του μέλλοντος.

1975
Θερμοκήπια Κρήτης Α.Β.Ε.
Διαγράφοντας μια σταθερά ανοδική πορεία στο πολυετές ενεργητικό της, έχει καταλάβει ηγετική θέση σε σύνθετα κατασκευαστικά έργα θερμοκηπιακών μονάδων καθώς και μεταλλικών κατασκευών υψηλής τεχνολογίας στο ιδιωτικό τομέα.
Με την πάροδο των χρόνων, η εταιρεία έχει αναπτύξει τις δραστηριότητες της μέσω 3 αυτόνομων επιχειρησιακών μονάδων:

 • Διεύθυνση μεταλλικών κατασκευών.
 • Διεύθυνση κατασκευών μεταλλικών και ξύλινων θερμοκηπιακών μονάδων.
 • Διεύθυνση εμπορίου ξυλείας και σιδήρου, προμήθειες βιομηχανικού και αγροτικού εξοπλισμού.
 • Περισσότερα …

  Δυναμικά ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις του ανταγωνιστικού κατασκευαστικού κλάδου και συνετά εκμεταλλευόμενη τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα, η Θερμοκήπια Κρήτης Α.Β.Ε. επεκτείνει το πεδίο δραστηριοτήτων της στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων μέσω της Έρευνας και Ανάπτυξης τόσο στον τομέα του εξοπλισμού θερμοκηπίων με σύγχρονα προγράμματα παρατήρησης και ελέγχου της παραγωγής και εξωγενών παραγόντων, όσο και στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών με την ανάπτυξη ιδιόμορφων γραμμών παραγωγής.

  Κύρια συστατικά της επιτυχίας που η Θερμοκήπια Κρήτης Α.Β.Ε γνωρίζει από την ίδρυσή της είναι η εμπιστοσύνη, η αξιοπιστία και η ποιότητα που διέπουν όχι μόνο τα έργα που αναλαμβάνει, μελετά και ολοκληρώνει, αλλά και τις σχέσεις της με τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους προμηθευτές και το προσωπικό της. Ταυτόχρονα, η εταιρεία, με εδραιωμένες κινήσεις, και κύριο γνώμονα την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και την συνεχή ανάπτυξη της τεχνογνωσίας, επεκτείνει τις δραστηριότητές της δυναμικά μέσα στο ευρύτερο ανταγωνιστικό στερέωμα όλων των κλάδων στους οποίους δραστηριοποιείται.

  Στα εφόδια της Θερμοκήπια Κρήτης Α.Β.Ε. συγκαταλέγονται επίσης – εκτός από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τον άρτιο μηχανολογικό και μηχανογραφικό εξοπλισμό – το έμψυχο στελεχιακό δυναμικό. Αυτό αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων, έμπειρους τεχνίτες και εργατοϋπαλληλικό προσωπικό το οποίο, η εταιρεία, ως κύριο μέλημα της, προσπαθεί να διατηρεί αναλλοίωτο, με σκοπό το αίσθημα παράπλευρης εμπιστοσύνης και συνεχούς άρτιας εκπαίδευσης.

  Η Θερμοκήπια Κρήτης Α.Β.Ε., μέλος του ομίλου SARI GROUP, διατηρεί τα κεντρικά γραφεία καθώς και το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής στην Ιεράπετρα Κρήτης, και στεγάζεται σε ιδιόκτητα γραφεία εκτάσεως 2.000 m², ενώ οι αποθηκευτικοί και εργοστασιακοί χώροι καλύπτουν συνολικό χώρο 18000 m². Παράλληλα, έχει αναπτύξει επιπλέον στεγασμένους αποθηκευτικούς χώρους και μονάδες επεξεργασίας σιδήρου στο Ηράκλειο Κρήτης.

  Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας επίκειται στα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών
  • Ταχύτατοι χρόνοι μελέτης και παράδοσης
  • Διαχρονική γνώση της ελληνικής αγοράς
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Επίλυση νομικών και τεχνικών ζητημάτων

Περιμένουμε να σας ακούσουμε

(+30) 2842 022125

"Εξαιρετική δουλειά"

Αγροτικός Συνεταιρισμός Φιλιατρών

Εξαιρετική και επαγγελματική δουλειά για την κατασκευή της θερμοκηπιακής μονάδας μου.

Προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις μου και το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από το αναμενόμενο.

Συνεχής και άμεση ανταπόκριση και υποστήριξη.

Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

"Απλά… εξαιρετικοί!"

Natsos farm

Είχα και εξακολουθώ να έχω μια άριστη συνεργασία με την Θερμοκήπια Κρήτης.

Τους έχω αναθέσει διάφορα απαιτητικά projects στο παρελθόν και κάθε φορά το αποτέλεσμα με ενθουσιάζει.

Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

"Άξιοι εμπιστοσύνης!"

Προμηθευτική Μετάλλων ΑΕ

Πίσω από την εταιρία, υπάρχουν άνθρωποι που ακούνε τις ανάγκες του πελάτη.

Κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να ολοκληρώσουν την μελέτη της επένδυσης μου και μετά να παραδώσουν το έργο μέσα στο σφιχτό χρονοδιάγραμμα που είχαμε.

"Ίσως οι καλύτεροι"

Sifakis Flowers
Αν όχι η καλύτερη, τότε μια από τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο με άριστα καταρτισμένο προσωπικό, έτοιμο να προσφέρει λύσεις άμεσα και αποτελεσματικά.

"Άμεση Υποστήριξη"

Ενωση Αγροτικών Συναιτερισμών Ιεράπετρας
Άμεση υποστήριξη και ανταπόκριση σε θέματα που μπορεί να προκύψουν σε μια μονάδα/κατασκευή, από εξωγενείς παράγοντες.

"Κατάρτιση & Γνώση"

Χαραλαμπάκης Νίκος, παραγωγός κηπευτικών
Τεχνική κατάρτιση & γνώση που δύσκολα θα βρεις ακόμα και σε μεγάλες εταιρείες.