ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ


Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο σχεδιαστικό και τεχνικό προσωπικό της εταιρίας, είναι έτοιμο να υλοποιήσει τις ανάγκες του πελάτη. Με τη δυνατότητα παρουσίασης τρισδιάστατων (Αρχιτεκτονικών και Στατικών) σχεδίων του κτηρίου, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, αποκτάτε πλήρεις εικόνα και άποψη του κτηρίου και του τρόπου κατασκευής του, ακόμα και από σχέδια μη μηχανικού της εταιρίας.

Σε συνδυασμό με τον σχεδιασμό και ανάλυση του κτιρίου σας σε λογισμικά τελευταίας γενιάς, είμαστε σε θέση να σας παραδώσουμε άμεσα τόσο στατική όσο και οικονομική μελέτη του έργου σας.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Strucad Design Μελέτες, Σχεδιασμός Και Κατασκευές σύμμικτων και μεταλλικών κτιρίων. Οι μηχανικοί της εταιρίας είναι πρόθυμοι να συζητήσουν και να παρέχουν λύσεις σε κάθε απαίτηση του πελάτη, πριν αλλά και κατά τη διάρκεια κατασκευής του έργου.

Strucad Design Εργολαβίες
Η «SariSteel» σας παρέχει την δυνατότητα της πλήρους διεκπεραίωσης όλων των απαραίτητων μελετών και εργασιών έτσι ώστε να σας παραδώσουμε το κτήριο «με το κλειδί στο χερι».

Strucad Design Στατικές μελέτες.
Οι μηχανικοί της εταιρίας είναι πρόθυμοι να συζητήσουν και να παρέχουν λύσεις σε κάθε απαίτηση του πελάτη, πριν αλλά και κατά τη διάρκεια κατασκευής του έργου.

Strucad Design Εξοπλισμοί κτιρίων
Μελέτη και κατασκευή εξοπλισμών κτιρίων όπως γερανογέφυρες, βιομηχανικές πόρτες, ράφια logistics και κουφώματα.


 
Transparent Modern Arrow

Εταιρία